31 Temmuz 2015 Cuma

Mutfak Dekorasyonu


Dekorasyon konusunda küçük detaylara önem verdiğinizde daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Mutfak mobilyanız modern, güzel veya eski ve klasik olabilir. Her iki türlü de mutfağınızda yapacağınız küçük değişiklerle güzel görünümlü, iç açıcı, insanı ferahlatan bir mutfağa sahip olabilirsiniz.


 Genelde mutfaklarımız kalabalık ve karışık bir görünüme sahiptir. Öncelikle mutfağınızdaki kalabalık oluşturan gereksiz objeleri kaldırabilirsiniz. Mutfak dekorasyonu konusunda size yardımcı olabilecek sitelerdende faydalanıp içinden çıkmak istemeyeceğiniz hayalinizdeki mutfağa kavuşabilirsiniz.


Ayrıca dilerseniz Mutfağınıza abajurlar, şamdanlar ve çiçeklerle harika bir dekorasyon hazırlayabilirsiniz. Siz yemeğinizi yaparken dostlarınızla hoş sohbetler yapacağınız mutfağınızda bu aksesuarlarla sıcak bir hava yaratabilirsiniz. 

unutmayınki,gününün çoğunu mutfakta geçiren bayan ve yemek yapmaktan hoşlanan modern erkekler dekorasyonu diledikleri gibi yaptıkları mutfaklarda çok daha verimli ve mutludurlar.

fotoğraf:HAKAN HELVACIOĞLU / H2C\ HOmıfy




Hiç yorum yok :