24 Ocak 2013 Perşembe

LG HOME CHAMPIONSHIP 2012 DUBAI




   Birkaç satırda geçirmiştim ama detaylı yazmak bir türlü kısmet olmadı…Ekim ayında canım Zeynep’imle birlikte LG elektroniğin LG HOME CHAMPIONSHIP 2012 DUBAI yarışmasında Türkiye’yi temsil etmek 5 gün Dubai’ye gittik.

   İlk başta çekinip oralarda ne yaparız, aman baktık organizasyon kötü atlar uçağa döneriz dönmesine de dönersek el alem ne der , gibi deli sorularla başladı yolculuğumuz ...

   Ancak tabiki de hiçbir şey düşündüğümüz gibi olmadı. Beklediğimizden çok daha güzel bir konaklama ,misafirperverlik, ilgi gördük ….Yok canım bu kadarda değildir dediğimiz, olmaz hesabı birlikte ödeyelim diye parçalandığımız (tek kuruş ödemedik!) alışveriş merkezlerinden çıkmadığımız pardon geri alıyorum yarışmaya gitmiştik değil mi ehem öhö :) süper bir tecrübe yaşadık..Çeşitli milletler hakkında acaip fikirlerim oluştu ancak burada yazamam tabikisi Koreliler züpper 'miş ama :)

   Yarışma sonucunda iki Türk takımı da dereceye giremedi belki ama biz çok eğlendik. Ha hayyy biz yemeği 45 dakikada yaparız ki 90 dakika çokmuş dediğimiz dakikaların ,yarışma sırasında nasıl su gibi aktığını ve ikinci saate bakışımda aman Zeynep 10 dakikamız kalmışşşş yaaaa laaaa dediğimi:)



  Gelelim bu organizasyon da bizimle olan LG Pazarlama müdür yardımcısı Bengi Yalçın ve LG ürün müdür yardımcısı Emrah Demir’e….. . Yarışma akşamı bütün Türk restoranlarında bizim için pastırma arayan ,ben alış veriş yapmak istiyorum dediğimde nazlarımı çeken ,sıkışınca Emrah Bey koşun çığlıklarımıza güler yüzüyle karşılık veren Emrah Bey…..

 Tatlı , bıcırık ,samimi ,sıcak kanlı halleriyle her istediğimizi yerine getirmek için çabalayan şeker Bengü Hanım sizlere çok teşekkür ederim LG Türkiye sizin gibi çalışanları olduğu için çok şanslı :)

   Yılbaşındaki nazik hediyeniz içinde ayrıca çok teşekkür ederim. Hediye için teşekkür etmiyorum bizi unutmadığınız için teşekkür ediyorum sizlere…

Ortağım , canım gülen yüzümüz hiç solmasın emi :)

I love LG ;)

2 yorum :

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

hacımmm duygulandım kısss,gözlerim doldu valla.bizim için gerçekten oldukça değişik bir atmosfer oldu.hele uçak keyfimiz hep aklımda.amma güldük laa:)))şimdi yine çağırsalar 5 dakikada hazırlanır giderdik dimi kısss:)))arapçayı da sökmek üzereydik zaten:)))iyi ki hayatımdasın,çok pek çok sefiyom seni canım hacım benimmmm(tütütütü)

Nil dedi ki...

Ehlen ve sehlen

harika bir anı olmuş